Een bidon bedrukken. Waarschijnlijk heb je er nog niet eerder aan gedacht om dat te laten doen, maar het kan. En het is een hartstikke leuk cadeau voor een groep mensen. Denk bijvoorbeeld aan alle leden van je wandel- of fietsclub. Of aan alle kinderen in de klas van je dochter of zoon. En wat denk je van een bidon bedrukken voor al je werknemers? Het kan allemaal!

Een bidon bedrukken met je eigen logo

Hoe leuk is het om een cadeau te geven en er zelf ook nog iets aan te hebben? Met een bidon bedrukken gaat dat heel gemakkelijk. Mensen zijn zich steeds bewuster van het belang van voldoende water drinken. En met een bidon kunnen ze goed in de gaten houden dat ze inderdaad voldoende vocht binnen krijgen per dag. Wanneer je een bidon bedrukken laat met jouw logo erop, kun je op een gemakkelijke manier reclame maken voor je bedrijf. Mensen pakken de bidon er op verschillende momenten bij. En iedere keer is dan jouw logo te zien. Of dat nou in het openbaar vervoer, in de lift of op de fiets is, je logo raakt steeds meer bekend in het straatbeeld. En dat is natuurlijk wat je wilt bereiken met een bidon bedrukken.

Een bidon bedrukken voor het goede doel

Veel natuur- en milieuorganisaties maken zich hard voor minder (zwerf) afval. Wanneer je als organisatie een bidon bedrukken laat, geef je direct het juiste signaal af. Door hergebruik komt er steeds minder (zwerf) afval. En je haalt waarschijnlijk ook nog extra geld op voor je goede doel. Je kunt de bidon natuurlijk verkopen via je site, of je geeft nieuwe donateurs zo’n prachtige bedrukte bidon.

Een bidon bedrukken voor op school

Bidon bedrukken
Veel basisscholen staan al niet meer toe dat er in de pauzes frisdrank gedronken wordt. Water is veel gezonder en met alle allergieën die tegenwoordig bestaan, is water ook het meest veilig voor iedereen. Om nou te voorkomen dat ieder kind een aantal keren per dag naar de kraan loopt om een bekertje te vullen. En om te voorkomen dat datzelfde bekertje water over het schrift of de tablet gaat, is een bidon bedrukken dé uitkomst voor in de klas. Kinderen zullen het geweldig vinden om een eigen bidon op hun tafel te hebben. Ze kunnen dan zelf bepalen wanneer ze iets drinken, zonder iedere keer de hele klas van het werk te houden.