Vaak komt het voor dat in uw zakelijke carriere partners bedankt moeten worden voor het geleverde werk. U wilt deze partners op een geschikte manier bedanken voor de getoonde inzet, het geven van relatiegeschenken is niet makkelijk. Hoe meer opties er bij komen, hoe moeilijker het wordt. Relatiegeschenken kunnen echter zowel in de winkel als online goed gevonden worden. Heeft u bijvoorbeeld weleens nagedacht over dat u een chique fles champagne cadeau kunt doen? Champagne is een cadeau dat blijdschap met zich meebrengt, want zeg nou zelf, wie vindt het niet heerlijk om die kurk de lucht in te schieten?

Geschikte relatiegeschenken

Niet voor alle zakelijke partners is het verstandig om een fles champagne cadeau te doen. De persoon in kwestie kan wegens zwangerschap of geloofsovertuigingen er voor kiezen om geen alcohol te willen drinken. Daarom is het soms ‘better to be safe than sorry’. In dit geval kiezen mensen vaak voor een algemener cadeau. Zo kun je bijvoorbeeld verschillende artikelen laten bedrukken. Het bedrukken van bijvoorbeeld een mok kan een leuk persoonlijk geschenk zijn, echter hangt dit ook weer af van de band die jij hebt met je zakenpartner.

Luxere geschenken voor uw zakenpartners

Waar bovenstaande alinea ging over de ietwat goedkopere versies van relatiegeschenken, zoomen we in dit kopje verder in op de luxere geschenken. In plaats van een fles champagne zou een fles cognac dan niet misstaan. Denk bijvoorbeeld aan de Louis XIII, die voor een schamele 2000 euro te koop is. Hier maak je wel indruk mee. Ook hier kan echter wegens verschillende redenen het krijgen van alcohol een taboe zijn. Let hier dus mee op. Indien alcohol niet tot de opties behoord, probeer dan een strak horloge voor uw zakelijke partner te zoeken. Breitlings en Longines’ zijn zeer chique merken waarmee u zeer zeker indruk maakt op uw zakelijke partner.