Bij een online veiling denk je waarschijnlijk eerst aan het veilen van websitenamen. Logisch, want de websites die lang niet gebruikt worden, worden na verloop van tijd online geveild. Bij een online veiling zul je minder snel denken aan het echt veilen van producten. Toch is dat wat er op bovenstaande website gebeurt. Je kunt hier bieden op individuele stukken, van autobanden tot zonnehemels. Maar ook complete boedels worden in deze online veiling verkocht. Zo kan het je ook nog eens leuke voordelen opleveren.

Een complete inboedel aanschaffen via een online veiling

Wanneer je op zoek bent naar nieuwe meubels, dan is het rondneuzen in woonwinkels, veilinghuizen en bij kringloopwinkels vaak erg leuk. Toch kun je ook via een online veiling soms leuk aan een complete inboedel komen. Je biedt dan het bedrag dat het jou waard is en kunt daar zelf je limiet in aanhouden. Dat is wel belangrijk, want je kunt soms nog wel eens te enthousiast worden en toch over je budget gaan. Het online bieden is erg leuk en spannend. Maar natuurlijk minder enerverend dan wanneer je in een veilinghuis zit met je bordje omhoog of juist naar beneden.
Online veiling

Zelf spullen inbrengen voor een online veiling

Als je bijvoorbeeld gaat samenwonen en van twee inboedels een gezellig huis gaat maken, dan kun je ervoor kiezen om de overgebleven spullen in te brengen voor een online veiling. Je kunt hierover meer informatie vinden op bovenstaande site, onder het kopje “zelf veilen”. Je hebt er veel minder werk van dan van het online verkopen van al je spullen. Het kan dan zijn dat je als nog erg lang met je spullen in huis blijft zitten. En dat zou jammer zijn. Hou er wel rekening mee dat je ook de omschrijvingen en de foto’s in veel gevallen zelf moet maken. Toch zijn ook hier weer handige tips voor te vinden. En kom je er echt niet uit? Dan kun je samen met een medewerker een productomschrijving maken.

Een online veiling is leuk voor iedereen

Of je nu spullen inbrengt of voor niet al te veel geld leuke spullen op de kop wilt tikken, een online veiling is een echte aanrader. In het linker menu op de site zie je welke categorie├źn er allemaal zijn. Er is voor ieder wat wils. Of je nu op zoek bent naar een muziekinstrument of een pallet vol ordners, op een online veiling vind je altijd wel iets!