Als je graag in de allernieuwste auto’s rijdt, kan dat nog best wel eens in de papieren lopen. Iedere paar jaar een nieuwe auto aanschaffen kunnen maar weinig mensen. Toch is er een oplossing: private lease. Je least dan een auto en na verloop van tijd kun je deze weer inruilen voor een nieuwer model. Of, dat kan ook, je schaft de auto na de private lease periode aan voor een goede prijs. Je hebt dan zelf al gereden in de auto en weet precies hoe dat gegaan is. Je weet van eventuele schades en garagebeurten.
Private lease

Private lease is een alles in 1 pakket voor auto’s

Want met private lease heb je je geen zorgen meer te maken over de verzekering of de wegenbelasting. Alle kosten zitten in bij de lease prijs. Zo ook de onderhoudsbeurten en het bijvullen van olie en koelvloeistof. Het enige waar je zelf nog voor betaalt is voor de brandstof. En dat kun je natuurlijk net zo duur maken als je zelf wilt. Je weet bij private lease dat je een goede verzekering hebt, dat is altijd fijn. Want een autoverzekering kan nog best in de papieren lopen. Zeker wanneer je nog geen ervaren bestuurder bent. Met private lease zit dus alles in één pakket, ideaal!

Met private lease lekker onderweg

Dat kan heel goed, want je weet dat je goed verzekerd bent. Je zorgt zelf voor de juiste brandstof in de tank en gáán met die banaan. Maar wat nou als je toch een keer pech krijgt? Ook de pechservice zit bij de meeste leasecontracten in. Je weet dan dat je in een mum van tijd hulp krijgt, of, als het niet anders kan, een vervangende auto. Zo kun je weer lekker op weg. Naar een pretpark of gewoon voor je werk.

Private lease doe je niet voor een weekje

Voor private lease teken je een contract van een aantal maanden tot een aantal jaren. Dat is natuurlijk logisch, want de verhuurder wil ook graag weten waar hij aan toe is. Je gebruikt de auto gewoon als je eigen auto in de periode dat je ‘m least. Je kunt kiezen uit heel veel verschillende merken en modellen. Ook de extra luxe modellen zijn gewoon beschikbaar. Je hebt dan net wat meer comfort op de langere stukken of wanneer je veel in de auto zit. Hou wel goed rekening met het aantal kilometers dat je afspreekt.