Paraplu bedrukken voor een relatiegeschenk

Paraplu bedrukken is bestemd voor vele doelen. Dat kan zijn als een relatiegeschenk voor uw partners in of buiten het bedrijf of als naambekendheid. Een paraplu bedrukken kan worden bedrukt met uw bedrijfslogo. Door het bedrukken van uw bedrijfslogo op de paraplu is dit een perfecte strategie om (onbewust) reclame te maken.
Zorg er dan voor het ontwerp dat het een professionele uitstraling heeft. Dat kan bijvoorbeeld door het logo om en om tussen de vakken van de paraplu te plaatsen (in de ene vak een logo en de volgende vak niet). Maar nogmaals, u bent vrij van het kiezen voor uw ontwerp!

Promotie door de paraplu bedrukken

Een paraplu bedrukken is een goede promotieartikel met een hoge reclame waarde. Zo stijgt de naambekendheid van het bedrijf stijgt als gebruikers van de bedrukte paraplu’s over straat lopen. Andere personen nemen de bedrukte paraplu’s toch onbewust weer en onthouden ze op als personen zien wandelen met de bedrukte paraplu. De bereikbaarheid van andere mensen is erg hoog doordat de gebruikers van de paraplu ermee rondlopen. Op straat tref je vele mensen aan namelijk. Door pakkende slogans of logo’s blijft het ook langer hangen bij iemand. Zo creëert een bedrijf een grotere naambekendheid met een paraplu bedrukken.

Het kiezen van de type soort paraplu

Een paraplu bedrukken kan geheel naar je eigen smaak! Kies dan de type paraplu uit, kleur, plaats van uw opdruk en de maat.
Paraplu’s zijn er in verschillende soorten die gebruikt kunnen worden voor elk weertype, elke soort is dan ook anders: een opvouwbare paraplu wat makkelijk meegenomen kan worden in uw tas, een paraplu wat bestendig is tegen de storm, golf paraplu’s, de senz paraplu’s, automatische paraplu’s, of kinderparaplu’s.
Kinder paraplu’s zijn kleine paraplu’s die gemaakt zijn voor de kleine in het gezin!
Paraplu’s bedrukken hoeft dan ook helemaal niet duur te zijn! Ze kunnen voor een goedkope prijs ingekocht worden.

Een paraplu bedrukken kan dan worden bedrukt met transfer of door een zee druk. U kunt kiezen wat het beste bij uw opdruk past. Of het nou een tekst is of uw bedrijfslogo.

Kwaliteit paraplu’s

Liever wat betere kwaliteit paraplu? Dat is ook mogelijk! Voor kwalitatieve paraplu’s ligt de prijs dan ook wel wat hoger. Als relatiegeschenk laat u uw bedrijfspartners zien dat het bedrijf van kwaliteit houdt. Dit kan een zeer positief invloed hebben op zowel uw bedrijfspartners waarmee u in samenwerking kan gaan, uw medewerkers van het bedrijf (welkomstcadeau), en voor (mogelijke) klanten. Laat een kwaliteit paraplu bedrukken om ze zo langer mee te laten gaan.