Tent huren

Kampeer tent huren

Een tent kan voor vele activiteiten gebruikt worden maar ook voor verschillende gelegenheden. Dat kan dan een slaaptent zijn, een partytent of tent voor een festival. U hoeft deze niet altijd te kopen, deze zijn ook te huren! Een tent huren kan al vanaf een lage prijs.

Een kampeertent kan gebruikt worden voor op de camping of voor een avontuurlijke vakantie in het land.

Een kampeertent zijn er in verschillende soorten en maten, of het nou met het hele gezin op vakantie gaat kamperen of alleen!

Elk type klimaat of seizoen heeft dan een andere soort tent waar die voor bestendig is. Ga je bijvoorbeeld in de winter kamperen met een tent? Zorg er dan voor met de tent huren dat u de juiste type heeft. Gebruik dan ook spullen die jou en de tent warm kunnen maken waardoor je er zeker van bent gegarandeerd dat je het niet koud zult hebben in de tent! Dat kan zijn; fleecedekens, isolatiemat en een warme kruik onder je slaapzak. Een tent huren voor slaaptenten zijn te vinden in alle soorten!

Tent huren

Party tent huren

Tenten kunnen ook gebruikt worden voor feesten/gelegenheden. Daarvoor gebruik je een partytent. Een party tent huren kan al in verschillende groottes en modellen. Een partytent zijn er dan in verschillende soorten en maten die bestemd zijn voor elk type locatie en gelegenheid. Een gelegenheid/feest kan dan zijn; verjaardagen, jubilea of iets anders!

Ben je van plan om een feest te geven en een partytent in je achtertuin te plaatsen? Deze hoef je niet gelijk al te kopen! Een party tent huren kan al gemakkelijk! Zorg er dan voor dat je de juiste maat tent hebt gekozen voor je gelegenheid.  Ook accessoires kunnen in de partytent gevestigd kunnen worden.  Zoals verlichting of een Heather (voor in de winter of als het ’s avonds koud wordt). Ook meubels zoals staan tafels of stoeltjes kunnen geplaatst worden in de partytent. Deze kunnen ook zowel gehuurd worden of gekocht. Met een party tent huren, kunt u ook gelijk accessoires huren!

Om gemakkelijk je gasten kunnen serveren, zou je bijvoorbeeld een bar kunnen plaatsen in de partytent met daarin een koelkast.

Festival tent huren

Met het organiseren van een (muziek) festival zijn er natuurlijk ook festival tenten nodig. Een tent huren voor het festival kunnen gehuurd worden voor een groot aantal. Met een festival tent huren moet u van bewust zijn hoeveel man er in de tent kunnen komen. Deze festival tenten zijn zo groot dat er duizenden man in kunnen. Maar ook voor kleinere festivals zijn er festivaltenten waar ze perfect voor passen.

De veiligheid zijn dan ook erg streng voor deze festival tenten. Omdat er namelijk een groot aantal man in staan, moeten er nooduitgangen zijn waar deze mensen snel naartoe moet kunnen vluchten als er een noodgeval is. Ook dubbele deurbruggen, rolstoeldrempels en vele extra’s moeten ingebouwd zijn in de festivaltent. Deze tenten zijn volgens de Europese norm NEN-EN 13782 gemaakt. Elke tent die voor festivals bestemd zijn, moeten zich aan de norm houden. Alle tenten huren websites zijn dan voorzien met deze Europese norm.