Heerlijk buiten zitten op warme zomeravonden, wie wil dat nou niet? Toch gaat de lol er op een gegeven moment wel een beetje vanaf als je wordt lek geprikt door muggen. Het neerzetten van een douglas veranda kan dan een prima alternatief zijn. Je zit dan toch, soort van, buiten, maar je kunt de douglas veranda prima afsluiten. Of je nu kiest voor glazen deuren of een groot muskietennet, je zit er heerlijk bij in een douglas veranda.

Waarom specifiek een douglas veranda kiezen?

Een douglas veranda is gemaakt van de douglasspar. Deze is mooi recht en blijft ook na bewerking. En dat is natuurlijk een groot voordeel. Zo kun je je deur inderdaad dichttrekken en weer goed openen. Je douglas veranda hoef je niet te schilderen of anderszins te behandelen. De veranda blijft mooi. Maar als je ‘m wel wilt schilderen of beitsen, dan kan dat natuurlijk. Kleed de veranda aan in Ibiza-style of geef de veranda de sfeer van een strandhut. Je kunt je creativiteit er helemaal op loslaten.

Een kant-en-klare douglas veranda

Je kunt op bovenstaande website diverse veranda’s kiezen. Deze zullen bij je thuis worden afgeleverd als bouwpakket. De douglas veranda is goed in elkaar te zetten omdat het hout bijna niet “werkt”. Ook wordt er natuurlijk bij iedere douglas veranda een goede beschrijving geleverd. Zo weet je zeker dat je de veranda goed in elkaar kunt zetten. Het is echter geen klusje voor één persoon. Nodig wat goede vrienden uit en zet de veranda samen neer. Als afsluiting kunnen jullie lekker genieten van een biertje en eten van de bbq. Zo weet je zeker dat ook je vrienden echt genieten van jouw veranda.
Douglas veranda

Een douglas veranda in de winter

In de winter zul je waarschijnlijk maar weinig in de veranda zitten. Toch kan dat wel. Als je kiest voor een dichte versie en daar eventueel nog een heater of houtkachel in plaatst. Je hebt dan een heerlijke plek om ontspannen te zitten en elkaar echt te spreken. Zonder dat de televisie door jullie gesprekken heen blèrt. Zo kom je dankzij de veranda, ook in de winter, echt nader tot elkaar. Je kunt in de winter natuurlijk ook, heel praktisch, je tuinmeubelen opslaan in je veranda. Zo blijven ze mooi schoon en kun je ze volgend voorjaar weer snel naar hun plek in de tuin brengen. Er zijn zoveel mogelijkheden, je weet vast zelf ook nog wat voorbeelden te bedenken.