Het is aan het eind van de zomer altijd weer jammer dat je naar binnen moet. Want gezellig met z’n allen buiten zitten is er dan echt niet meer bij. Toch kun je daar wat verandering in aanbrengen. Door een Hillhout overkapping te plaatsen bijvoorbeeld. Onder zo’n Hillhout overkapping kun je nog heerlijk buiten zitten, ook op winteravonden. Je verlengt dan de zomer wat en kunt blijven genieten. Desnoods plaats je een kachel of zelfs een haard in de overkapping, zo blijf je lekker warm. Maar zo’n Hillhout overkapping kan ook voor meer dingen gebruikt worden.

Een Hillhout overkapping als verlengstuk van je huis

Je kunt de Hillhout overkapping echt als verlengstuk van je huis zien. Zeker wanneer je de overkapping aan de kant van het huis plaatst waar je al dubbele openslaande deuren hebt. Je kunt dan de deuren open zetten en zo de overkapping in lopen om daar te gaan zitten. Je maakt dan een soort van tuinkamer van je Hillhout overkapping. Deze tuinkamer kun je gebruiken als eetkamer, maar ook gewoon inrichten met een grote loungebank. Net wat jij wilt.

Een Hillhout overkapping voor praktisch gebruik

Wanneer je schuurtje een beetje te klein wordt nu de fietsen van de kinderen steeds groter worden, kun je ervoor kiezen om een Hillhout overkapping te plaatsen. Je kunt hieronder gemakkelijk de fietsen van de kinderen kwijt, maar ook de wandelwagen en al het buitenspeelgoed. Zo kun je je schuurtje afgesloten houden en hoeven je kinderen niet meer in de buurt te komen van jouw (scherpe, gevaarlijke) gereedschap. Een echte win-win-situatie dus! Zorg er dan wel voor dat de fietsen voorzien zijn van goede sloten. Zo blijven ze tenminste staan waar ze horen.

Een Hillhout overkapping als creatieve ruimte

Als je graag met planten werkt, dan is het fijn als je daar een aparte ruimte voor hebt. Je hebt dan niet alle prut in huis en kunt toch lekker je gang gaan. Een Hillhout overkapping is ook voor dit doel prima geschikt. Je zorgt dat je een werkbank hebt op de voor jou perfecte hoogte en kunt lekker planten verpotten en uit de kou zetten. Maar ook andere creatieve dingen kun je gewoon onder de overkapping doen. Bijvoorbeeld bloemschikken met bloemen uit je eigen tuin of misschien wel schilderen of boetseren. Het is jouw overkapping, dus jij bepaalt wat je ermee doet. En je kunt ‘m helemaal naar jouw zin inrichten.
Hillhout overkapping